Työnohjauskokemukseni

Työnohjauksia olen tehnyt säännöllisesti keväästä 2018 lähtien. 

Olen toiminut työnohjaajana mm. perhetyössä, lastensuojelussa, vanhustyössä, aikuisosiaalityössä, vammaispalveluissa sekä varhaiskasvatuksessa ja sivistyspalveluissa. Myös kriisiluonteisesta työnohjauksesta on kokemusta. 

Työnohjaukset ovat sekä yksilö että ryhmätyönohjauksia. 

Ylläpidän omaa ammatillista osaamistani lisäkoulutuksien ja oman työnohjauksen avulla. 

  • Sait hyvin kiinni ongelmistani, vaikka niitä ei niin pohjamutia myöten avattu. Työnohjaus oli sujuvaa ja luottamuksellista. Asioiden työstäminen jatkui minulla tapaamisten välissä. Osasit kysyä "oikeita" kysymyksiä. -Aineopettaja yläkoulusta- (Yksilötyönohjaus)
  • ”Työnohjaajana olit turvallinen ja hyvin palautit asian äärelle ja autoit jäsentämään" -Raija Lohilahti, vapaaehtoistoiminnan koordinaattori, Oulun ensi- ja turvakoti Ry- (Yksilötyönohjaus)
  • Pidän siitä, että olet koko ajan ns herkällä korvalla tilanteessa ja voimme reagoida juuri siihen, mikä työnohjaukseen tulon hetkellä on mielessä. Se on työssä jaksamista kannattelevaa, kun tietää että on mahdollisuus "rykäistä" jossakin paikassa luotettavassa tilanteessa ajatukset ilmoille. Sitten on taas kevyempi jatkaa. -Palveluohjaaja- (ryhmätyönohjaus)